Interim Management Horeca Advies
Header

Turnarounds

Verliezen lopen op, er ontstaat druk op de liquiditeit, de druk van bestaande financieringskosten neemt toe, soms kunnen kredietinstellingen zelf overgaan tot ‘intensief beheer’ of ‘bijzonder beheer’. Er zijn met andere woorden ernstige financiële problemen die om direct ingrijpen vragen.

Snelheid van handelen is geboden om het tij te keren. Er is geen tijd om lang te onderzoeken waar zaken misgaan. In dit soort gevallen kan een externe analyse van een expert wonderen verrichten. Iemand die precies weet hoe je een horeca bedrijf snel door kunt lichten en belangrijker, die kan helpen bij het daadkrachtig omgooien van het roer zonder de menselijke factor uit het oog te verliezen. Een ding is hierbij van het allergrootste belang: er moet snel, deskundig en daadkrachtig ingegrepen worden voordat de onderneming in een negatieve spiraal terechtkomt.

Snel handelen vereist bovenal een pragmatische instelling. FD Management houdt, net als de echte ondernemer, van aanpakken. Het resultaat voor de klant staat voorop. Naast deskundigheid is ervaring vanuit de praktijk daarbij de belangrijkste raadgever. Ervaring die is opgedaan bij het begeleiden en leiden van horeca bedrijven, bij herstructureringen, doorstarttrajecten, fusies en overnames.

© 2015, FD Management - Alle rechten voorbehouden.